Hlavní nabídka

Články

Mléčné výrobky a roztroušená skleróza

8. 11. 2017

Jedno z pravidel platformy OMS doporučuje lidem s roztroušenou sklerózou vyhýbat se mléčným výrobkům. Jedná se o velmi citlivé téma, protože jsme byli po generace přesvědčováni o kladném významu mléka pro naše zdraví.


Vitamín D

24. 10. 2017

Celosvětově je již delší dobu pozorován výrazný nedostatek vitamínu D v lidské populaci a lékaři bijí na poplach, protože tento nedostatek má za následek nárůst velkého počtu chorob.


Tuky a oleje v naší stravě

10. 8. 2017

Tuky a oleje, které jsou obsaženy v naší stravě, hrají kritickou roli v rozvoji a progresi roztroušené sklerózy. Abychom postup roztroušené sklerózy významně zpomalili či dokonce zastavili, potřebujeme znát funkci tuků a olejů v našem metabolismu.



Napište nám Váš názor